JeugdVISpas

Om relaxed te kunnen vissen, word je lid van Hengelsportvereniging Amersfoort door onze JeugdVISpas te kopen.
De hengelsportvereniging zorgt voor een goede visstand, je kunt er van alles leren over vissen en meedoen aan speciale jeugdviswedstrijden.

Ben je niet ouder dan 14 jaar, dan mag je met de JeugdVISpas van HSV Amersfoort met één of twee hengels vissen. Je kunt dan in bijna alle wateren in onze gemeente en omstreken - maar ook in heel veel wateren in de rest van Nederland! - terecht en óók met kunstaas op roofvis vissen.

Vis je alleen in water bij jou in de buurt en nog niet met twee hengels of op roofvis? Dan kun je tot en met je 14de jaar bij HSV Amersfoort ook terecht voor een jeugdvergunning.

Als je een JeugdVISpas koopt en daarmee lid wordt van HSV Amersfoort, krijg je ook nog eens zes keer per jaar GRATIS van Sportvisserij Nederland Stekkie thuis gestuurd . Tevens ontvang je op onze kosten (dus GRATIS) elke maand Het Visblad thuis gestuurd.