Wedstrijdvissen

HSV Amersfoort had in het verleden een jarenlange traditie met het vissen van wedstrijden.
In 2016 en 2017 hebben twee  enthousiaste  vrijwilligers (topwedstrijdvissers) weer een aantal viswedstrijden georganiseerd. Er was grote belangstelling voor deze wedstrijden maar slechts een beperkt aantal eigen leden hebben aan deze wedstrijden meegedaan. Conclusie van het bestuur is dat deze vorm van (top)wedstrijden voor  de vereniging op dit moment te hoog gegrepen is.

We zijn daarom blij dat we weer een enthousiaste vrijwilliger hebben gevonden die samen met het bestuur in 2018 viswstrijden gaat  organiseren  voor onze eigen leden. Ook wordt gedacht aan het organiseren van wedstrijden voor de jeugd en ook voor de karpervissers.

Dus ben je zelf enthousiast visser en lijkt het je leuk om dit mede te gaan organiseren, neem dan contact op met ons bestuur. Je bent van harte welkom!