Jeugdviswedstrijd zondag 12 mei 2019

Zondag, 14 april 2019

Voor leden van de HSVA viswedstrijd voor de leeftijdsgroep 8 t/m 16 jaar, gratis inschrijving en leuke prijzen

Er wordt gevist in het water langs de Vollenhovekade in Vathorst

De start is om 13.15 uur, einde 15.15 uur. Verzamelen om 13.00 uur op het parkeerterrein aan de Vollenhovekade in Vathorst.

De inschrijving is gratis (je moet wel lid zijn van de HSVA), er is vrije hengelkeuze en er zijn leuke prijzen.

Gevist wordt in twee leeftijdsgroepen: groep 1 van 13 t/m 16 jaar  en groep 2 van 8 t/m 12 jaar.

Ben je nog geen lid van de HSVA en was je op 1 januari 2019 nog geen 14 jaar vraag dan gratis via deze site een gratis jeugdvergunning aan door op jeugdvergunning te klikken.

Was je op 1 januari ouder dan 14 jaar maar nog geen 17 jaar vraag dan via de site een jeugdvispas aan door op jeugdvispas te klikken. Niet gratis, maar je mag dan ook met een werphengel en kunstaas vissen, bovendien ontvang je elke maand Het Visblad.

Inschrijven vóór 5 mei 2019 via